marzo 27, 2016

Qui Som

Ens dediquem a la fabricació i col·locació de tancaments d’aluminI i de PVC. Fabriquem a mida tot tipus d’estructures metàl·liques d’acer-inoxidable, acer galvanitzat, acer "corten", façana ventilada, façana lleugera, murs cortina, i treballs amb vidre i amb "composites" o materials innovadors. Finestres d’alumini amb ruptura de pont tèrmic, finestres d’alumini - fusta, finestres de PVC. Estructures per a Fires i tot tipus d’esdeveniments a Andorra o a Espanya i França. Tot tipus d’estructures per a obres i forjats. Instal·lacions per tot tipus d’obres, residencial, pública, industrial i comercial, reformes i materials, estanteries i estructures per a tot tipus de botigues i magatzems.

Serralleria especialitzada en Interiorisme. El nostre taller es troba a Andorra la Vella. La proximitat i el treball personalitzat ens permet garantir la qualitat del resultat final del projecte. Cada nou treball és un repte on adequar la idea del client, interiorista, decorador o dissenyador amb l’espai i els materials. No hi ha diferència, des del més petit, al més gran, tots els treballs tenen el mateix objectiu: la simbiosi entre la qualitat del resultat final i la satisfacció del client. Estem a la vostra disposició per a qualsevol consulta i/o suggeriment.

REFORMES I PROJECTES. Manteniment i reformes d’hotels, pensions, reformes de restaurants, cases rurals, etc. Donem respostes globals a les necessitats constructives, de disseny, equipament i mobiliari per a hotels. Ens dediquem al sector hoteler, (aparthotels, hotels de ciutat, costa i muntanya, apartaments turístics) oferint qualitat, disseny i competitivitat. Estem en constant evolució tant en disseny de mobiliari per a hotels i construcció com en maquinària i complements, per adaptar-nos sempre a les teves necessitats.

Serralleria Mundial, fabricació i muntatge de portes, baranes i reixes amb ferro i inoxidable. Empresa especialitzada en el desenvolupament i producció de tancaments a mida. Especialitzats en tot tipus d’automatismes, portes a mida, escales, escales d’emergencia, baranes, reixes, verandas, tancaments perimetrasl, tancaments exteriors per a xalets, tot a mida, pressupostos sense cap tipus de compromis etc.

Ferro: El material més noble per excel·lència. Et permet treballar-lo com cap altre, proporciona un alta capacitat tècnica de modelatge i d’acabats, que donen una àmplia capacitat al client d’adaptar les idees dins l’espai.

Acer Inox: Des de baranes d’escala i terrassa a portes de comunitat. Aquest material permet diferents tipus d’acabats tals com: polit, setinat, 2b, sorrejat, etc… Els principals avantatges d’aquesta opció són la seva duresa i la no reacció davant un possible procés de rovellament.

Corten: Material creat a base de ferro fos amb un percentatge superior de coure que el ferro convencional. El punt fort d’aquesta elecció és el propi rovell que li dóna la imatge diferenciadora i al mateix temps li dóna protecció.

Forja: Ampli ventall d’opcions amb resultats exclusius. Tot tipus de mobiliari treballat in situ, caracteritzat i a mida per adequar-lo a l’espai i al gust del client.

Serralleria especialitzada en Interiorisme. El taller es troba a Andorra la Vella. La proximitat i el treball personalitzat ens permet garantir la qualitat del resultat final del projecte. Cada nou treball és un repte on adequar la idea del client, interiorista, decorador o dissenyador amb l’espai i els materials.