PORTES, REIXES I BARANES

Serralleria Mundial, fabricació i muntatge de portes, baranes i reixes amb ferro i inoxidable. Empresa especialitzada en el desenvolupament i producció de tancaments a mida. Especialitzats en tot tipus d’automatismes, portes a mida, escales, escales d’emergència, baranes, reixes, verandes, tancaments perimetrals, tancaments exteriors per a xalets, tot a mida, pressupostos sense cap tipus de compromis, etc.
Ferro: El material més noble per excel·lència. Et permet treballar-lo com cap altre, proporciona un alta capacitat tècnica de modelatge i d’acabats, que donen una àmplia capacitat al client d’adaptar les idees dins l’espai.
Acer Inox: Des de baranes d’escala i terrassa a portes de comunitat. Aquest material permet diferents tipus d’acabats tals com: polit, setinat, 2b, sorrejat, etc. Els principals avantatges d’aquesta opció són la seva duresa i la no reacció davant un possible procés de rovellament.
Corten: Material creat a base de ferro fos amb un percentatge superior de coure que el ferro convencional. El punt fort d’aquesta elecció és el mateix rovell que li dóna la imatge diferenciadora i al mateix temps li dóna protecció.
Forja: Ampli ventall d’opcions amb resultats exclusius. Tot tipus de mobiliari treballat in situ, caracteritzat i a mida per adequar-lo a l’espai i al gust del client.

Serralleria Mundial, fabricació i muntatge de portes, baranes i reixes amb ferro i inoxidable. Empresa especialitzada en el desenvolupament i producció de tancaments a mida. Especialitzats en tot tipus d’automatismes, portes a mida, escales, escales d’emergència, baranes, reixes, verandes, tancaments perimetrals, tancaments exteriors per a xalets, tot a mida, pressupostos sense cap tipus de compromis, etc. Ferro: El material més noble per excel·lència. Et permet treballar-lo com cap altre, proporciona un alta capacitat tècnica de modelatge i d’acabats, que donen una àmplia capacitat al client d’adaptar les idees dins l’espai. Acer Inox: Des de baranes d’escala i terrassa a portes de comunitat. Aquest material permet diferents tipus d’acabats tals com: polit, setinat, 2b, sorrejat, etc. Els principals avantatges d’aquesta opció són la seva duresa i la no reacció davant un possible procés de rovellament. Corten: Material creat a base de ferro fos amb un percentatge superior de coure que el ferro convencional. El punt fort d’aquesta elecció és el mateix rovell que li dóna la imatge diferenciadora i al mateix temps li dóna protecció. Forja: Ampli ventall d’opcions amb resultats exclusius. Tot tipus de mobiliari treballat in situ, caracteritzat i a mida per adequar-lo a l’espai i al gust del client.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *