FERRO, ACER INOX, CORTEN i FORJA

Ferro: El material més noble per excel·lència. Et permet treballar-lo com cap altre, proporciona un alta capacitat tècnica de modelatge i d’acabats, que donen una àmplia capacitat al client d’adaptar les idees dins l’espai.

Acer Inox: Des de baranes d’escala i terrassa a portes de comunitat. Aquest material permet diferents tipus d’acabats tals com: polit, setinat, 2b, sorrejat, etc… Els principals avantatges d’aquesta opció són la seva duresa i la no reacció davant un possible procés de rovellament.

Corten: Material creat a base de ferro fos amb un percentatge superior de coure que el ferro convencional. El punt fort d’aquesta elecció és el propi rovell que li dóna la imatge diferenciadora i al mateix temps li dóna protecció.

Forja: Ampli ventall d’opcions amb resultats exclusius. Tot tipus de mobiliari treballat in situ, caracteritzat i a mida per adequar-lo a l’espai i al gust del client.

Ferro: El material més noble per excel·lència. Et permet treballar-lo com cap altre, proporciona un alta capacitat tècnica de modelatge i d’acabats, que donen una àmplia capacitat al client d’adaptar les idees dins l’espai. Acer Inox: Des de baranes d’escala i terrassa a portes de comunitat. Aquest material permet diferents tipus d’acabats tals com: polit, setinat, 2b, sorrejat, etc… Els principals avantatges d’aquesta opció són la seva duresa i la no reacció davant un possible procés de rovellament. Corten: Material creat a base de ferro fos amb un percentatge superior de coure que el ferro convencional. El punt fort d’aquesta elecció és el propi rovell que li dóna la imatge diferenciadora i al mateix temps li dóna protecció. Forja: Ampli ventall d’opcions amb resultats exclusius. Tot tipus de mobiliari treballat in situ, caracteritzat i a mida per adequar-lo a l’espai i al gust del client.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *